Partners - Jubileumsåret

Tack till våra partners som var med och gjorde jubileumsåret till ett år Örebro sent ska glömma:

JÄMTKRAFT
jämtkraft.jpgJämtkraft är en koncern som ägs till största delen av Östersunds kommun. Jämtkraft vill att all energi ska vara förnybar och har arbetat med förnybar elproduktion sedan 1889, allt för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Sedan 2010 har Jämtkraft funnits på plats i Örebro genom förvärvet av Örebroföretaget Scandem som erbjuder elhandelstjänster till företag. Sedan ett par år tillbaka är även Jämtkraft representerade i Örebro och kan numera ta hand om alla privatkunder som vill köpa förnybar el till ett konkurrenskraftigt pris. 

ADOLF LINDGRENS STIFTELSE
adolf-lindgren.jpgAdolf Lindgrens Stiftelse har funnits sedan 1938 och ger årligen bidrag till studerande, behövande, jordbrukare och allmännyttig verksamhet. Adolf Lindgren (1864 - 1938) kom till Örebro som 21-åring i slutet av 1800-talet med två tomma händer. Genom hårt arbete och ett välutvecklat affärssinne byggde Adolf Lindgren upp en stor förmögenhet. I sitt testamente avsatte han avsevärda belopp, som än idag kommer Örebro läns invånare till del.

NERIKES ALLEHANDA
na.pngNerikes Allehanda är Örebro läns lokaltidning och grundades 1843. I dag läses tidningens upplaga på cirka 50 000 av mer än 190 000 personer per utgivningsdag, vilket gör den till Sveriges tredje största landsortstidning

MÖLLER BIL
MøllerBil_black.jpgMöller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Idag finns verksamheten på 12 orter i Mälardalsområdet och har ca 600 medarbetare. Ägare är norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. MöllerGruppen har ca 3800 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.

BACK UP GROUP
Back UP.jpg (1)Back Up är ett Örebrobaserat företag som sedan 1987 har hjälpt företag att synas. Under ett och samma tak erbjuder dom skräddarsydda lösningar till företag i hela Norden inom visuell kommunikation genom bl.a. skyltning, dekor, inredning, profilkläder, presentartiklar, e-handel och lagerhållning.